Siden 1.september 2017 har Sabina M. Widenqvist vært ansatt som ny direktør på Quality Hotel Fredrikstad, og resultatene er allerede godt synlige.

– Jeg har gledet meg enormt til å ta over ansvaret for Quality Hotel Fredrikstad, og er svært takknemlig å ha fått denne muligheten. Hotellet er i utvikling og går fremdeles gjennom en fantastisk omstillingsprosess. 2016 var det første året hotellet hadde positivt resultat, og 2017 ser ut til å bli enda en ny rekord. De siste månedene av året vil vi fokusere på å levere et fantastisk julebord for våre gjester, og vi gleder oss til det vi har i vente for neste år og årene som kommer etter, sier den nybakte hotelldirektøren.

Sabina Widenqvist kommer til Quality Hotel Fredrikstad med bred erfaring. Med studier innen diplomati og tidligere erfaringer fra restaurantbransjen startet reisen i Nordic Choice Hotels i 2011. Etter noen måneder i restauranten på Quality Hotel & Resort Norefjell (nå Norefjell Spa & Ski), tok hun steget opp som Housekeeping-assistent som så banet veien til stillingen som Husøkonom på Comfort Grand Central.

I 2016 gjennomførte hun Management Trainee programmet for Quality Hotel-kjeden som avsluttet i Fredrikstad, og fikk der stillingen som hotellsjef, før hun nå altså har tatt over roret helt og holdent.

– Sabina har vist stor utvikling og et brennende engasjement for Fredrikstad siden hun kom til Quality Hotel Fredrikstad. Med imponerende resultater på kort tid og en betydelig økning i trivsel blant de ansatte var valget enkelt ved ansettelse av ny direktør, sier Henrik Ståhl, driftsdirektør for Quality Hotel Norge.

bkm
Author: bkm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.