Tore Sægrov Carlsson overtar som direktør ved Clarion Hotel Oslo.

Med solid bakgrunn fra hotellbransjen, senest som Head of Operations F&B for hele Nordic Choice Hotels, tar Tore Sægrov Carlsson et nytt steg og overtar som direktør ved Clarion Hotel Oslo etter Robert Holan, som nylig ble ny direktør ved The Thief.

– Kombinasjonen av hans bakgrunn innen mat og drikke, evne til å se potensial, prioritere og balansere kvalitet med det kommersielle, gjør at vi med stor entusiasme annonserer Tore Sægrov Carlsson som ny direktør ved Clarion Hotel Oslo, sier Jannica Landmark-Rosèn, driftsdirektør for Clarion Hotel Norge.

Clarion Hotel Oslo åpnet dørene 1. august 2019 og har 255 gjesterom, konferansekapasitet for 1200 personer, restauranten Kitchen & Table Fishery, baren Shutter, og en beliggenhet med gåavstand til Deichman, Munch-museet og Operaen.

– Jeg er ydmyk og stolt over å få muligheten til å utvikle og fortsette det fantastiske arbeidet teamet på Clarion Oslo har gjort gjennom sine første år. Hotellet har hatt en ekstra stor plass i hotellhjertet mitt siden det åpnet, og det er en ære å få lede denne hotellperlen i Oslos nyeste bydel, Bjørvika, der business møter kunst, kultur og mennesker, sier Tore Sægrov Carlsson.

Tore Sægrov Carlsson tiltrer i stillingen 1. august. I mellomtiden vil Bianca Nemec, som jobber som resepsjonssjef, tre inn i rollen som fungerende direktør ved Clarion Hotel Oslo.

bkm
Author: bkm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.